O nama

Garni hotel Alma otvorenog srca dočekaće i ugostiti sve one koji žele ugodan i prijatan boravak u gradu Pirotu!

recepcija-garni-hotel-alma-pirot

Potpuno nov objekat površine oko 1000 m2, izgrađen po svetskim standardima, svoje prve goste primio je u Maju 2014. godine.

Lokacija hotela je pažljivo birana, kako bi mogla da izađe u susret zahtevima poslovnog sveta koji su jedna od primarnih grupa gostiju. Hotel se nalazi na strateškom mestu, u okruženju poslovne aktivnosti i trgovine, u neposrednoj blizini Slobodne zone Pirot i kompanije Tigar Tyers (Michelin), preko puta glavne železničke stanice i carinske ispostave Pirot.

Glavna autobuska stanica je udaljena svega 600 metara, a čuvena Mlekarska škola, poznata po tradicionalnoj proizvodnji pirotskog kačkavalja, je na svega 2 minuta hoda od Hotela.

Povezanost sa centrom grada je odlična, tako da se lako stiže kolima za 5-10 minuta a, ukoliko želite, ljubazno osoblje sa Recepcije hotela će Vam obezbediti taksi, koji će Vas po najpovoljnijoj ceni odvesti do željene destinacije. Povoljna lokacija Hotela takođe je preporuka i mnogim turističkim agencijama iz okruženja, koje za svoje klijente organizuju turističke posete znamenitostima Pirota i okoline.

Garni hotel Alma posluje po principu noćenja sa doručkom. Uslužna delatnost ovog hotela ogleda se u savremeno opremljenim smeštajnim kapacitetima i osoblju koje je uvek tu za Vas.

Smeštajni kapaciteti broje 9 dvokrevetnih, 8 jednokrevetnih soba i 6 apartmana. Za goste Hotela obezbeđeno je 20 parking mesta; parking je pod video nadzorom. Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom, moderno opremljene potpuno novim inventarom, led TV-om, mini frižiderom, telefonom i klima uređajem. Gosti mogu izabrati pušačke ili ne pušačke sobe. U toku zimskih meseci hotel i sve smeštajne jedinice imaju parno grejanje.

apartman u hotelu alma

Za doručak se služi pripremljena hrana na principu prethodno popunjenog upitnika. Ponuda je široka i prilagođena tempu koje savremeni način života diktira. Doručak se poslužuje u trpezariji Garni hotela Alma svakog dana od 6.30 do 9.30.

dorucak u hotelu alma
Slobodno vreme gosti mogu provesti na pokrivenoj terasi Hotela i uživati u okruženju i prijatnom zelenilu dvorišta, a za druženje i opuštanje tu su i dva lobi bara sa modernim garniturama, kafematima i velikim SAT-TV-om. Gostima je na raspolaganju i BAR (točionica pića) sa širokim spektrom pića.

Radi bezbednosti Vaših dragocenosti, možete koristiti sef, koji se nalazi na recepciji . Satelitski TV program i Wireless internet dostupan je u svim prostorijama Hotela i besplatan je za sve goste.

Biće nam čast da Vas ugostimo!

 

Adresa: Nikole Pašića , 201a, 18300 Pirot, Srbija
Telefon: +381 10 319 313